Polisuš

Vynikající řezy, které rozhodně nejsou vhodné pro ty, kteří hubnou.


3.115x
0
1×

Ingredience

1 balíčekoplatky

náplň

2 kostkymáslo
2 plechovkysalko

Postup přípravy

Salko neboli zahuštěné slazené mléko v uzavřených plechovkách vaříme 2 hodiny ve vodní lázni. Po uvaření je necháme vychladnout. Vychladlé karamelové salko smícháme se změklým máslem. Vzniklým krémem potíráme oplatky a skládáme je na sebe. Počet vrstev a krému záleží na chuti. Podle fantazie ještě můžeme polisuš ozdobit polevou z čokolády a lentilkami. Hotový polisuš necháme uležet a můžeme se do něj pustit.
user-icon

autor sv-andrea

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Polisuš

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena