Polévka Zuppa di pomodoro

Recept na rychlou polévku po italsku.


4.6131x
30 min
2×

Postup přípravy

Zeleninu a bylinky očistíme a nasekáme. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu.

V hrnci rozpálíme olej a cibulku s česnekem na něm orestujeme. Přidáme rajčatový protlak, fazole i s nálevem a podlijeme vodou. Hrnec přikryjeme poklicí a asi 15 minut zvolna vaříme.Uvařené těstoviny dáme do polévky, dochutíme solí, pepřem a nasekanou bazalkou. Podle potřeby zahustíme solamylem rozmíchaným v troše vody.

Polévku Zuppa di pomodoro rozdělíme na talíře a ihned podáváme.
user-icon

autor petrsparta


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka Zuppa di pomodoro

Zpět na recept