Polévka ze zelených lusků

Recept na chuťově dobrou a sytou polévku ze zelených fazolových lusků, kousků brambor, slaniny a zeleniny.


4.58x
45 min
1×

Postup přípravy

Menší cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Dále oloupeme a utřeme 2 stroužky česneku. Anglickou slaninu nebo salám nakrájíme na male kostičky. Střední brambory oloupeme a nakrájíme na malé kousky.

Cibuli, česnek a slaninu dáme smažit dorůžova, potom do základu přidáme nakrájené brambory s jednou střední konzervou zelených fazolových lusků, zalijeme 1 litrem studené vody, osolíme, opepříme a vaříme 45 minut. Nakonec polévku zalijeme smetanou a jedním rozšlehaným vejcem.

Polévku ze zelených lusků podáváme s pečivem.
user-icon

autor kottovaeva


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka ze zelených lusků

Zpět na recept