Polévka z koroptve

Koroptev není běžnou součástí našich jídelníčků, přesto je její maso velmi chutné a polévka z ní je výtečná.


2.6103x
60 min

Postup přípravy

Slaninu nakrájíme na nudličky. Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo. Koroptev rozčtvrtíme. Housku nakrájíme na kostičky. Slaninu na pánvi rozpustíme. Přidáme nastrouhanou zeleninu a krátce osmahneme. Vložíme koroptev, opečeme ji a zalijeme vroucí vodou. Pod pokličkou vaříme doměkka. Mezitím si na pánvi osmahneme kostičky housky. Měkké čtvrtky koroptve vyjmeme, pouze z jedné okrájíme maso, nasekáme na jemno a vrátíme zpět do polévky. Zbylé maso použijeme například na přípravu pomazánky. Polévku z koroptve podáváme s osmaženou houskou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Polévka z koroptve

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena