Pohřební guláš

Další verze receptu na guláš.


4.666x
120 min

Ingredience

sůl
3 lžícemajoránka
500 gcibule
1 lvoda
3 lžícekečup
2 ksbobkový list
1 dlolivový olej
1 lžíceplnotučná hořčice
2 lžícesójová omáčka
500 ghovězí maso
10 lžicmletá sladká paprika
3 lžícehotová tmavá jíška
2 kssušená feferonka
200 gsměs vepřových nebo hovězích jater

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno a opražíme na slabém ohni dočervena. Smažíme pomalu cibule získá sladkou chuť. Maso nakrájíme na kostky. Na osmaženou cibuli vložíme maso, necháme ho zatáhnout a zalijeme kašičkou připravenou z kečupu, hořčice a sójové omáčky. Promícháme, okořeníme paprikou, majoránkou a feferonkami. Podlijeme vodou a dusíme, až když maso změkne. Játra necháme zmrazit a nastrouháme je na hrubém struhadle. Když je maso měkké, přidáme játra ke guláši a asi 10 minut povaříme. Zahustíme zápražkou na oblíbenou hustotu a dosolíme. Na talíři ozdobíme pohřební guláš tenkými kolečky cibule.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pohřební guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena