Plovdivské maso

Recept se hodí k přípravě rychlého a jednoduchého obědu, ale i večeře.


3.821x
45 min
4×

Postup přípravy

Velkou cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Maso omyjeme pod tekoucí vodou, nakrájíme na kostky. Stroužky česneku prolisujeme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme maso a krátce orestujeme. Osolíme, posypeme mletou paprikou (můžeme na půl sladkou a pálivou), zalijeme vodou a přidáme rajský protlak. Vše dusíme doměkka. Prolisujeme česnek, dochutíme solí. Do 1/4 litru vody dáme 2 - 3 lžíce mouky, rozmícháme a zahustíme. Jako příloha k plovdivskému masu jsou výborné těstoviny a před podáváním můžeme posypat nastrouhaným sýrem.
user-icon

autor Kimmberly

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plovdivské maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena