Plněný smažený sýr

Recept pro náročnější milovníky smaženého sýra. Ale opravdu stojí za to.


3.6281x
35 min

Postup přípravy

Plátky eidamu (1,5 až 2 cm silné) rozřízneme. Pokud plátek příliš silný, můžeme jej i přepůlit.

Libovější slaninu vložíme vždy mezi rozdělené plátky, ale zároveň s ní i naplněný sýr obalíme.

Do talíře si připravíme mouku, do druhého rozšlehaná vejce a ve třetím promícháme strouhanku a drcené cornflakesy.

Obalené naplněné sýry postupně obalujeme. Postup vejce/strouhanka zopakujeme 2x. Takto připravené sýry vložíme na 15 minut do mrazáku.

Na pánvi rozpálíme olej a sýry v něm dozlatova usmažíme z obou stran.

Plněný smažený sýr podáváme s tatarkou a hranolky.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněný smažený sýr

Zpět na recept