Plněný pstruh

Všichni dobře víme, že ryby jsou zdravé a dietní, proto jsem si přichystala recept na plněného pstruha.


4.08x
120 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a celer jemně nastrouháme. Smícháme se solí a pepřem. Touto hmotou potřeme vykuchaného a omytého pstruha uvnitř i na povrchu. Rybu zabalíme do alobalu a necháme uležet.

Mezitím připravíme hmotu z pečiva namočeného v mléce, nastrouhaných mandlí a ořechů, pažitky a citronové šťávy. Okořeníme pepřem, solí a muškátovým květem. Touto hmotou naplníme břišní dutinu ryby a uzavřeme jehlou nebo párátky.

Rybu pak dusíme v páře a ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněný pstruh

Zpět na recept