Plněný kuřecí závitek ochucený tymiánem

Lehký kuřecí závitek plněný nivou a uzeninou ochucený tymiánem.


3.1158x
60 min

Postup přípravy

Plátky kuřecích prsou omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Potřeme je olivovým olejem, osolíme, opepříme a ochutíme tymiánem. Poklademe plátky uzeného plecka (lze anglickou slaninou či šunkou), přidáme na proužky pokrájenou nivu a stočíme do závitku. Spíchneme párátkem.

Připravíme si trojobal a závitky v něm postupně obalíme. V pánvi rozpálíme olej a závitky zlehka smažíme. Po otočení přikryjeme pokličkou. Měkké vyjmeme, odložíme na ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje.

Podáváme s americkými bramborami a zeleninovou přílohou.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněný kuřecí závitek ochucený tymiánem

Zpět na recept