Plněný kari hermelín

Skvělý předkrm či chuťovka pro milovníky sýrů.


4.513x
15 min

Ingredience

1 kshermelín
cherry rajče

náplň

0.15 kostkymáslo
kari koření
2 kstavený sýr
5 plátkůherkules

Postup přípravy

Hermelín rozřízneme na polovinu a vydlabeme si z obou půlek hermelín do misky. Přidáme tavené sýry, máslo, kari a šleháme do pěny. Vydlabané hermelíny vyložíme herkulesem nebo jiným tvrdým salámem a plníme kari pěnou. Obě zaplněné půlky připlácneme k sobě, zabalíme do alobalu a dáme do ledničky uležet. Nejlepší jsou kari hermelíny připravené tak den dopředu, ale samozřejmě nevadí ani 20 minut. Plněné kari hermelíny servírujeme krájené na trojúhelníčky naležato, aby šlo vidět proložení salámu a pěny. Nakonec ozdobíme cherry rajčátky.
user-icon

autor ner.a


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněný kari hermelín

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena