2 ks | vejce |
120 g | strouhanka |
75 g | cibule |
1 dl | voda |
75 g | kapie |
sůl a pepř | |
300 g | zadní hovězí |
300 g | vepřový bok |
30 g | hladká mouka na vál |
60 g | rostlinný tuk na pečení |
75 g | měký salám |
Maso nejprve odblaníme a umeleme. Mletá masa promícháme a zředíme trochu s vodou, přidáme pepř a sůl, strouhanou cibuli, strouhanku a vše ještě promícháme. Z hmoty tvoříme na pomoučněném válu tenké a široké placičky, na které do středu klademe kopičku míchaných vajíček a nakrájeným salámem a kapiemi.
Plátky přehneme, okraje stiskneme a dáme do tukem vymazaného pekáčku. Pečeme v troubě a během pečení podléváme vodou. K hotovému pokrmu použijeme jako přílohu například brambory, nebo těstoviny.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.