Vaření.czReceptyPlněné kremrole z listového těsta

Plněné kremrole z listového těsta

Recept na chutný pamlsek z listového těsta.


4.420x
60 min

Ingredience

náplň

440 gcukr
130 mlvoda
5 ksbílek

na potření

žloutek
voda

na ozdobu

cukr moučka
čokoládová poleva

těsto

750 glistové těsto

Postup přípravy

Listové těsto vyválíme na 2 mm a nařežeme na proužky silné asi 2,5 cm. Proužky potřeme vodou a natočíme na trubičky na kremrole. Připravené těsto na trubičkách potřeme rozšlehaným žloutkem a poskládáme dál od sebe na plech s pečícím papírem. Trubičky s kremrolemi necháme 10 minut odpočinout. Kremrole pečeme dozlatova v troubě předehřáté na 210 °C asi 20 minut s nádobkou s vodou. Ještě horké kremrole odendáme z trubiček a necháme vychladnout. Cukr dáme vařit s vodou.Teplota musí být 124 °C. Vaříme do cukrového rozvaru. Z bílků ze zbytkem cukru vyšleháme pevný sníh. Uvařenou cukrovou hmotu přidáme jemně do našlehaného sněhu. Sníh necháme vychladnout. Vychlazenou hmotu přendáme do cukrářského sáčku a naplníme vychlazené kremrole. Plněné kremrole z listového těsta ozdobíme cukrem moučka nebo čokoládovou polevou a podáváme.
user-icon

autor null

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plněné kremrole z listového těsta

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena