Plněné kozí rohy

Vykuchané kozí rohy plněné speciální masovou směsí.


2.963x
60 min

Postup přípravy

Smícháme drcený pepř tří barev, kurkumu, olivový olej. Po promíchání uložíme do teploty asi kolem +5°C.

Z kozích rohů uřízneme stonky a tenkým nožem (vykosťovačem) opatrně vyřízneme jádřinec a blanky se semínky. Jednoduše je vykucháme.

Stehno vykostíme, zbavíme kůže a maso umeleme. Pak maso smícháme se směsí koření a podle chuti osolíme.

Kozí rohy plníme směsí. Nejlépe to jde rukojetí malé lžičky.

Rozehřeme je si vhodnou pánev a rohy restujeme asi 1 minutu z každé strany. Podle potřeby můžeme přidat více času, aby se maso propeklo. Minuta by však měla stačit.

Podáváme s přílohou podle fantazie.



.
user-icon

autor doktor no


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněné kozí rohy

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Černohorská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.