Plněná skopová plec

Recept na lahodné maso plněné směsí z klobásky.


2.91024x
45 min

Postup přípravy

Skopovou plec rozřízneme v plát, jemně naklepeme a naplníme směsí.

Směs připravíme z jemně nakrájené klobásy, cibulek a petrželky.

Plněnou skopovou plec dochutíme pepřem, solí a ovážeme bílou nití. Takto připravené maso opečeme do červena rozehřátém másle a oleji, osolíme, podlijeme vodou a upečeme do měkka v předehřáté troubě.

Plněnou skopovou plec zbavíme nitě, nakrájíme a můžeme servírovat. Vhodnou přílohou je kaše, brambory nebo i rýže. Záleží na chuti.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněná skopová plec

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.