Den předem připravené maso, plněné hořčicí, šunkou a sýrem. Pokrm obložíme dušenou zeleninou.
2 lžíce | sůl |
100 ml | mléko |
1 lžička | tymián |
1 lžička | bazalka |
1 lžička | mletý pepř |
500 g | mleté vepřové maso |
500 g | mleté krůtí maso |
příloha | |
---|---|
sůl | |
2 lžíce | máslo |
podravka | |
200 g | mražený hrášek |
200 g | mražená mrkev |
podle potřeby | |
voda | |
olej na vymazání | |
na potření | |
250 g | zakysaná smetana |
náplň | |
120 g | pikantní hořčice |
120 g | vepřová šunka |
120 g | sýr (40%) |
autor Renata Hřebíčková
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.