Plněná kuřecí roláda

Recept na chutnou kuřecí roládu připravenou v remosce.


4.526x
120 min
1×

Ingredience

100 gmáslo
2 hrstěčerstvá petrželka
100 gkuřecí šunka
1 ksčerstvé kuře
300 gmražená kuřecí sekaná

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

vývar

Postup přípravy

Mraženou kuřecí sekanou necháme rozmrazit. Petrželku jemně usekáme a rozdělíme na dvě části. Nejnáročnější částí tohoto receptu je vykoštění kuřete. Kuře nejdříve očistíme, omyjeme, osušíme a odřízneme křídla. Vykošťujeme od hřbetní části tak, aby vznikl celistvý plát kůže s masem. Plát masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme částí usekané petrželky a poklademe plátky šunky. Na takto připravené kuře rozprostřeme syrovou sekanou. Okraje plátu přehneme a řádně spojíme jehlami nebo párátky. Remosku vymažeme máslem, vložíme kuřecí roládu a pečeme za občasného podlévání vývarem dozlatova. Potom roládu vyjmeme, odstraníme jehly a nakrájíme na porce. Do vypečené šťávy vmícháme druhou část usekané petrželky a krátce prohřejeme. Plněnou kuřecí roládu na talíři přelijeme šťávou. Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plněná kuřecí roláda

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena