Nejprve si dáme vařit rizoto. Na olivovém oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli. Když změkne a zesklovati, přisypeme rýži a krátce orestujeme. V konvici si dáme vařit dostatečné množství vody. K rýži přilijeme z konzervy sterilovaný hrášek, sůl a všechno koření. Zalijeme vroucí vodou a necháme vařit.
Pak si připravíme maso, které nakrájíme na nudličky. Do kastrolku si dáme olivový olej a lžíci octa. Přidáme maso a restujeme zprudka a za stálého míchání tak dlouho, dokud se z poloviny neztratí vůně octa. Pak odstavíme, přidáme sůl, worchesterovou omáčku, všechno koření a pivo. Zvolna pak za občasného míchání a podlévaní vodou vaříme doměkka.
Plecko po indicku podáváme s uvařeným rizotem. Na zapití je vhodné černé pivo.