Plátky orestovaného vepřového masa podáváme s podušenými malými rajčátky, jarními cibulkami a olivami. Recept na výborný hlavní chod.
150 ml | vývar |
1 lžíce | kysaná smetana |
1 svazek | jarní cibulka |
50 g | černé olivy |
4 ks | vepřový řízek |
250 g | cherry rajčata |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý pepř | |
tabasco | |
na ozdobu | |
pažitka |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.