Plátek v bylinkovém těstíčku

Velice zajímavý a chutná receptík. Maso podáváme s brambory nebo hranolkami.


2.9892x
25 min

Postup přípravy

Kuřecí maso z prsíček nařízneme na plátky, osolíme. Na maso poklademe plátek šunky a sýru. Obalíme v těstíčku, které si připravíme z vajec, mouky, zázvoru, mléka, provensálského koření a podravky. Osmažíme na tuku dozlatova. Poté dáme dodělat do rozpálené trouby asi 10 minut podle tloušťky masa. Na vrch dáváme kousek bylinkového másla.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plátek v bylinkovém těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.