Klasické karbanátky z mletého masa, do kterého jsme přidali trochu měkkého tvarohu. Jsou velice jemné a chutné! Zeleninový salát je výborný doplněk!
Hodnocení
3.0
/ 5 (569x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
Ostatní
Olej -
Sůl -
Vejce1 ks
Petrželka -
Cibule2 ks
Hořčice2 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Vegeta -
Mletý pepř -
Mleté maso400 g
Tvaroh měkký100 g
Postup přípravy
K mletému maso přidáme tvaroh, vejce, jemně nakrájenou cibulku, hořčici, posekanou petrželku, dochutíme solí, pepřem a vegetou a všechno promícháme. Tvarujeme malé placičky, které obalíme v mouce a smažíme je po obou stranách na oleji.