Pizza se slaninou a vejci

Pizza je stejně sytá jako pověstná anglická snídaně, vystačí pro celou rodinu.


4.36x
30 min

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 220°C. Těsto na pizzu rozválíme na plech vymazaný olejem či vyložený pečícím papírem, potřeme passatou (rajčatový protlak nebo kečup), navrch dáme nakrájené klobásy, buď na kolečka nebo větší válečky, houby a slaninu a pečeme 20minut.

Pizzu vyjmeme z trouby a rozklepneme na ní vejce, vrátíme do trouby 5 minut dopékáme.

Těsto na pizzu: Do vlažného mléka přidáme cukr, lžičku mouky, droždí a necháme kvasit. Poté to přilejeme do zbytku mouky a zamícháme. Vyklopíme na vál, zpracujeme a vrátíme do mísy a necháme kynout.
user-icon

autor Denika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pizza se slaninou a vejci

Zpět na recept