Pizza s tuňákem a cibulí z domácí pekárny

Z této dávky uděláte dvě velké pizzy. Důležité je těsto dobře rozválet.


3.1126x
160 min
1×

Ingredience

těsto

40 golej
2 lžičkysůl
250 gvoda
1 lžičkacukr krupice
500 ghladká mouka
1.5 lžičkysušené droždí

na potření

4 lžíceolej
4 lžícekečup

na ozdobu

300 gtuňák
4 lžícestrouhaný sýr
0.3 ksčervená cibule

podle chuti

1 lžičkakoření na pizzu

Postup přípravy

Do pekárny nalijeme vodu, olej, přidáme sůl, mouku, cukr a nakonec droždí. Pekárnu nastavíme na program Příprava těsta a za hodinu a padesát minut je těsto dobře propracované a nakynuté.

Vykynuté těsto rozdělíme na dva díly a rozválíme do dvou kulatých placek.

Troubu předehřejeme na 180°C a na plechy položíme pečící papír.

Pizzové základy položíme na připravené plechy. Těsto potřeme olejem smíchaným s kečupem, posypeme kořením, poklademe tuňákem a kousky cibule.

Nakonec pizzy posypeme strouhaným sýrem a upečeme v předehřáté troubě. Pizza s tuňákem a cibulí z domácí pekárny je opravdu úžasná.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pizza s tuňákem a cibulí z domácí pekárny

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.