Vaření.czReceptyPizza s tuňákem a cibulí z domácí pekárny

Pizza s tuňákem a cibulí z domácí pekárny

Z této dávky uděláte dvě velké pizzy. Důležité je těsto dobře rozválet.


3.1126x
160 min
1×

Ingredience

těsto

40 golej
2 lžičkysůl
250 gvoda
1 lžičkacukr krupice
500 ghladká mouka
1.5 lžičkysušené droždí

na potření

4 lžíceolej
4 lžícekečup

na ozdobu

300 gtuňák
4 lžícestrouhaný sýr
0.3 ksčervená cibule

podle chuti

1 lžičkapizza koření

Postup přípravy

Do pekárny nalijeme vodu, olej, přidáme sůl, mouku, cukr a nakonec droždí. Pekárnu nastavíme na program Příprava těsta a za hodinu a padesát minut je těsto dobře propracované a nakynuté. Vykynuté těsto rozdělíme na dva díly a rozválíme do dvou kulatých placek. Troubu předehřejeme na 180°C a na plechy položíme pečící papír. Pizzové základy položíme na připravené plechy. Těsto potřeme olejem smíchaným s kečupem, posypeme kořením, poklademe tuňákem a kousky cibule. Nakonec pizzy posypeme strouhaným sýrem a upečeme v předehřáté troubě. Pizza s tuňákem a cibulí z domácí pekárny je opravdu úžasná.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pizza s tuňákem a cibulí z domácí pekárny

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena