Piškotový pudink

Hrbolatý pudink aneb Piškoty s vůní vanilky. Recept je pro 2 - 4 osoby.


3.1126x
15 min

Postup přípravy

Uvaříme pudink podle postupu na obalu. Pokud máme rádi pudink hustší, přidáme jeden pudink nebo ubereme mléko.

Do horkého pudinku vmícháme piškoty a pudinky rozdělíme do připravenýh mističek. Opatrně pudink v mističkách promícháme a necháme vychladit.

Vlažné mističky s pudinkem dozdobíme cukrářským sypáním a necháme zcela vychladnout.

Můžeme ozdobit lístkem máty , nebo meduňky . Kdo má rád ovoce, přidá ovoce. Pokud chceme zvýraznit vanikovou chuť pudinku, můžeme při vaření do pudinku přidat 2 - 3 kapky vanilkové esence nebo přímo použít trochu vanilkové dřeně z vanilkového lusku.
user-icon

autor lenka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Piškotový pudink

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.