Žloutky vyšleháme s polovinou cukru a horkou vodou do husté pěny. Z bílků a zbylého cukru připravíme tuhý sníh. Obě hmoty opatrně promícháme a zlehka vmícháme prosátou mouku, tak aby sníh nespadl.
Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a pomocí stěrky zarovnáme jeho povrch. Pekáč s těstem vložíme do předem vyhřáté trouby, při 180°C ho pečeme asi 15 minut.
Z pudinkového prášku, mléka a cukru připravíme podle návodu na obalu pudink a za stálého míchání ho necháme vychladnout. Máslo utřeme s vanilkovým cukrem a měkkým tvarohem do hladkého krému a po částech ho zašleháváme do vychladlého pudinku.
Vychladlý korpus potřeme jahodovým krémem a uložíme do chladna. Když krém ztuhne, naneseme na moučník do tuha vyšlehanou smetanu. Piškotové řezy rozdělíme na jednotlivé porce, dozdobíme čokoládou a podáváme.