Nejlepší špekáčky v kyselém nálevu aneb Jak na utopence?
Nakládané špekáčky nejsou jen hospodská klasika, ale i skvělá domácí pochoutka. Jak připravit nálev na utopence, který recept zvolit a jak dlouho by měli utopenci zrát?
Hit českých hospod – nakládaný hermelín: Jak nachystat nejlepší chuťovku k pivu
Nakládaný hermelín k pivu, to je čirá radost! Na klasickou chuťovku ovšem nemusíme pokaždé hned do hospody, naložit ho můžeme snadno doma a podle vlastních chutí. Ikonický sýr získává marinováním intenzivnější chuť, aroma a krémovost. Jaké jsou nejlepší způsoby nakládání a na co si dát pozor, aby byl výsledek dokonalý?
Tatarák: Jak doma připravit luxusní tatarský biftek a jak ho správně namíchat?
Tatarák trhá žebříčky v oblíbenosti v pivnicích i luxusních restauracích. Stačí dobré maso, zvládnutá příprava a připravit ho můžeme i doma. Není nutné sahat po drahé svíčkové – dobře poslouží i cenově dostupnější části hovězího, jako zadní kýta nebo vysoký roštěnec. Jak vybrat maso na tatarák a čím ho doladit?
Autor:Vilienka
Zajímavé komentáře
Komentář k receptu Pikantní utopenci
Komentář k receptu Pikantní utopenci
Komentář k receptu Pikantní utopenci
Re: Re:
utopenci