Pikantní tatarka

Recept na skvělou domácí tatarskou omáčku, která se hodí ke grilovaným masům, smaženým pokrmům či jako zálivka do zeleninových salátů.


3.76x
10 min

Postup přípravy

Okapané okurky nastrouháme na struhadle na jemno. Cibuli pokrájíme na co nejmenší kousky a kopr nasekáme na jemno.

Okurky a cibuli opatrně smícháme s majonézou, přidáme nasekaný kopr nebo koření na tzaziky, lžičku pikantního kečupu, sůl, mletý bílý pepř a podle chuti chilli koření.

Pikantní tatarku podáváme k různým grilovaným nebo smaženým masům či jako zálivku do zeleninových salátů. V uzavřené sklenici tatarka vydrží asi 3 týdny, ale u nás se po ní zapráší hned po prvním otevření.
user-icon

autor Tichoška


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní tatarka

Zpět na recept