Pikantní stehýnka na česneku

Tato stehýnka se hodí jako rychlá večeře například k posezení s přáteli.


3.089x
60 min

Postup přípravy

Stehýnka důkladně omyjeme a osušíme a na rozpuštěném másle na pánvi je ze všech stran opečeme dozlatova. Osolíme, opepříme, přidáme oloupaný a na poloviny překrájený česnek a vlijeme slepičí bujón. Přidáme rozmarýn, zakryjeme a asi 40 minut dusíme při střední teplotě.

Hotové maso vyjmeme, z tuku a mouky si připravíme světlou jíšku, dobře ji promícháme v omáčce, přivedeme k varu a zhruba 5 minut vaříme.

Stehýnka vložíme zpět do šťávy, prohřejeme a servírujeme na nahřátých talířích třeba s chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní stehýnka na česneku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.