Pikantní slepičí polévka

Další vynikající recept na slepičí polévku.


4.768x
0

Ingredience

3 stroužkyčesnek
2 lžíceolej
sůl
1 kscibule
1.5 lvoda
0.5 kspórek
1 lžíceglutasol
1 ksslepice
nasekaná petrželka
citronová kůra
150 ghlávkové zelí
3 ksvejce natvrdo
4 lžičkykoření Nasi Goreng

Postup přípravy

Očištěnou slepici uvaříme v mírně osolené vodě s citronovou kůrou. Pak ji vykostíme a maso nakrájíme na nudličky. Cibuli a česnek očistíme a posekáme najemno.

Cibuli a česnek osmahneme s kořenící směsí na oleji. Dáme do procezeného vývaru, přidáme maso, na jemné nudličky nakrájené zelí a pórek. Přidáme také vejce uvařená natvrdo nakrájená na kolečka a glutasol. Slepičí polévku necháme přejít varem a podle potřeby dochutíme solí.

Pikantní slepičí polévku podáváme s čerstvým pečivem a zdobíme petrželkou. Koření Nasi Goreng je indonéská kořenící směs k přípravě masa, ryb a drůbeže. Umožňuje pikantní a neobvyklou úpravu darů moře a různých druhů zeleniny. Je mírně pálivá. Obsahuje: česnek, kurkumu, sušený pórek, celer, karotku, koriandr, muškát a chilli.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní slepičí polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena