Pikantní slepičí polévka

Další vynikající recept na slepičí polévku.


4.768x
0

Postup přípravy

Očištěnou slepici uvaříme v mírně osolené vodě s citronovou kůrou. Pak ji vykostíme a maso nakrájíme na nudličky. Cibuli a česnek očistíme a posekáme najemno.

Cibuli a česnek osmahneme s kořenící směsí na oleji. Dáme do procezeného vývaru, přidáme maso, na jemné nudličky nakrájené zelí a pórek. Přidáme také vejce uvařená natvrdo nakrájená na kolečka a glutasol. Slepičí polévku necháme přejít varem a podle potřeby dochutíme solí.

Pikantní slepičí polévku podáváme s čerstvým pečivem a zdobíme petrželkou. Koření Nasi Goreng je indonéská kořenící směs k přípravě masa, ryb a drůbeže. Umožňuje pikantní a neobvyklou úpravu darů moře a různých druhů zeleniny. Je mírně pálivá. Obsahuje: česnek, kurkumu, sušený pórek, celer, karotku, koriandr, muškát a chilli.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní slepičí polévka

Zpět na recept