Pikantní rybičková pomazánka se zeleninou

Recept na pomazánku z rybiček v tomatu a sterilované zeleniny. Hodí se na jednohubky.


3.02x
30 min

Postup přípravy

Zeleninu (nejvíce se osvědčila Moravanka), feferonky a kapie necháme důkladně okapat a všechny uvedené ingredience (včetně rybiček a oloupané velké cibule) pomeleme na masovém strojku. Sůl, pepř, cukr, ocet a kečup přidáme podle vlastního uvážení, tak jak to komu chutná. Pomazánku zjemníme majonézou.

Želatinu zalijeme vlažnou vodou a necháme nabobtnat. Pak přidáme do směsi a promícháme.

Pikantní rybičkovou pomazánku se zeleninou necháme v chladničce vychladit a pak použijeme na jednohubky.

Nejlépe se nám osvědčila pro tento recept želatina zakoupená v lékárně, která lépe tuhne.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní rybičková pomazánka se zeleninou

Zpět na recept