Pikantní pstruhové závitky

Pikantní závitky ze pstruha


3.0574x
60 min

Postup přípravy

Ze pstruhů připravíme filety. Kůži z nich nestahujeme. Na jemné kostičky nakrájíme sýr a část slaniny. Osolíme, opepříme a v misce smícháme s troškou oleje a červeného vína. Přidáme drobně nasekanou zelenou petrželku, prolisovaný česnek (podle chuti - můžeme vynechat) a na másle podušené žampiony nakrájené na drobné kousky.


Filety ze pstruhů osolíme a stranu bez kůže potřeme hořčicí a poklademe slabou vrstvou připravené směsi. Maso stočíme a závitky upevníme párátky nebo kovovými grilovacími jehlami. V pekáčku rozpustíme na oleji trochu slaniny nakrájené na plátky. Přidáme stočené filety a každý závitek proklademe plátkem másla. Podlijeme troškou červeného vína a pečeme asi 30 minut. Maso během pečení šťávou přelijeme.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní pstruhové závitky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.