Pikantní minutka

Recept na pálivý pokrm z vepřového.


4.08x
35 min

Ingredience

2 stroužkyčesnek
5 lžicolej
3 lžičkysůl
3 ksvejce
2 lžícehladká mouka
4 plátkyvepřová kotleta
2 lžícemletá sladká paprika
2 lžícemletá pálivá paprika

podle chuti

hořčice
kečup
worchestrová omáčka

Postup přípravy

Rozšleháme vejce s olejem a moukou, ochutíme solí a paprikou, prolisovaným česnekem, kečupem, hořčicí a worchestrovou omáčkou. Naklepeme plátky masa a namáčíme do vymíchané směsi. Maso skládáme do sklenice s širším dnem, zalijeme zbytkem směsi a necháme odležet alespoň 12 hodin. Poté pikantní řízky smažíme na rozpáleném oleji. K této pikantní minutce podáváme zeleninový salát, hranolky, chléb nebo jinou přílohu.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní minutka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena