Pikantní masová směs

Pikantní maso s klasickými bramboráčky. Jídlo pro milovníky ostřejších pokrmů.


4.229x
60 min

Ingredience

3 stroužkyčesnek
40 golej
10 gsolamyl
3 ksrajče
2 ksfeferonka
2 kszelená paprika
400 gvepřová kýta
200 gnaložené houby

podle chuti

sůl
sójová omáčka
chilli koření

podle potřeby

voda

Postup přípravy

Papriky a feferonky očistíme a nakrájíme na nudličky. Feferonky můžeme nakrájet na drobné kostičky. Rajčata nařízneme, spaříme a oloupeme. Nakrájíme je na větší kostky. Nakládané houby scedíme a pokud jsou velké, překrájíme je na menší kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Kýtu podle potřeby očistíme, nakrájíme na tenké nudličky a zaprášíme solamylem. Osolíme je a důkladně promícháme. V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme vepřové nudličky a za stálého míchání je osmahneme. Pak přidáme papriky, feferonky, rajčata, houby, česnek a promícháme. Směs zakápneme sójovou omáčkou, trochu podlijeme vroucí vodou nebo vývarem a za stálého míchání podusíme doměkka. Zatím si můžeme připravit bramboráčky podle oblíbeného receptu. Na talíři naskládáme dokola bramboráčky, doprostřed dáme sběračku pikantní masové směsi a vše ozdobíme kroužky oloupané cibule.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní masová směs

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena