Pikantní masová směs

Pikantní maso s klasickými bramboráčky. Jídlo pro milovníky ostřejších pokrmů.


4.229x
60 min

Postup přípravy

Papriky a feferonky očistíme a nakrájíme na nudličky. Feferonky můžeme nakrájet na drobné kostičky. Rajčata nařízneme, spaříme a oloupeme. Nakrájíme je na větší kostky. Nakládané houby scedíme a pokud jsou velké, překrájíme je na menší kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Kýtu podle potřeby očistíme, nakrájíme na tenké nudličky a zaprášíme solamylem. Osolíme je a důkladně promícháme.

V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme vepřové nudličky a za stálého míchání je osmahneme. Pak přidáme papriky, feferonky, rajčata, houby, česnek a promícháme. Směs zakápneme sójovou omáčkou, trochu podlijeme vroucí vodou nebo vývarem a za stálého míchání podusíme doměkka.

Zatím si můžeme připravit bramboráčky podle oblíbeného receptu.

Na talíři naskládáme dokola bramboráčky, doprostřed dáme sběračku pikantní masové směsi a vše ozdobíme kroužky oloupané cibule.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní masová směs

Zpět na recept