Vaření.czReceptyPikantní maďarská pomazánka

Pikantní maďarská pomazánka

Recept na pomazánku na toasty nebo pečivo.


5.03x
30 min
1×

Ingredience

sůl
2 lžíceocet
1 kscibule
1 lžícemajonéza
4 lžícekečup
2 ksfeferonka
mletý pepř
4 kssterilované okurky
400 gměkký salám
12 kstavený sýr (trojúhelníček)

Postup přípravy

Kečup, ocet, pepř a sůl přivedeme do varu a necháme vychladnout. Salám, sýr, feferonky, cibuli a okurky umeleme na masovém strojku. Vmícháme kečupovou směs a majonézu a pomazánku důkladně promícháme. Pikantní maďarskou pomazánku mažeme na toasty nebo pečivo. Můžeme použít na zdobení jednohubek. Není vhodné pro děti.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní maďarská pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena