Pikantní květák

Kdo má rád květák, ať vyzkouší tuto pikantní dietní verzi.


4.794x
0

Ingredience

1 stroužekčesnek
1 lžičkaolej
sůl
cibule
100 grajče
1 lžícekečup
150 gkvěták
100 ghouby
pepř
1 lžícebílé víno
1 sterilovaná okurka
20 gsterilovaná kapie

na ozdobu

petrželka

Postup přípravy

Květák očistíme, rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a necháme řádně odkapat. Houby očistíme nožem a rozkrájíme. Můžeme použít i sušené nebo nakládané. Během vaření květáku si připravíme směs. Oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na kousky nakrájenou okurku a kapii, rozetřený česnek, sůl, pepř, víno a houby. Chvíli vše podusíme. Uvařený květák přeložíme na talíř, poklademe směsí a posypeme petrželkou. Pikantní květák ihned podáváme.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní květák

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena