Pikantní kuřecí řízečky

Medailondy z kuřete a telecího masa opékáme s žampióny. Na talíři zdobíme petrželkou a sýrem.


2.9355x
45 min

Postup přípravy

Kuřecí prsíčka nakrájíme na medailónky a stejně tak i telecí maso. Můžete ho nahradit mladým vepřovým z kýty. Mírně osolené plátky masa osmahneme na másle, přidáme na plátky nakrájené žampióny, česnek a společně opékáme, až se voda vypaří na tuk. Měkké řízečky rozdělíme na talíře, posypeme žampióny a petrželkou, strouhaným sýrem, pokapeme vypečenou šťávou a podáváme s hranolky nebo brambory.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní kuřecí řízečky

Zpět na recept