Medailondy z kuřete a telecího masa opékáme s žampióny. Na talíři zdobíme petrželkou a sýrem.
Hodnocení
2.9
/ 5 (355x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
0.5 paličky
česnek
- -
sůl
- -
máslo
1 svazek
petrželka
10 ks
žampióny
- -
mletý pepř
50 g
strouhaný sýr
500 g
telecí maso
4 ks
kuřecí prsa
Postup přípravy
Kuřecí prsíčka nakrájíme na medailónky a stejně tak i telecí maso. Můžete ho nahradit mladým vepřovým z kýty. Mírně osolené plátky masa osmahneme na másle, přidáme na plátky nakrájené žampióny, česnek a společně opékáme, až se voda vypaří na tuk. Měkké řízečky rozdělíme na talíře, posypeme žampióny a petrželkou, strouhaným sýrem, pokapeme vypečenou šťávou a podáváme s hranolky nebo brambory.