Kuřecí žaludky a srdce očistíme, vypereme, nakrájíme na menší kousky, které osolíme a opepříme. Oloupanou cibuli nasekáme nahrubo. Medvědí česnek očistíme a nakrájíme na kousky. Z mouky a másla si připravíme světlou jíšku a odložíme ji stranou.
Na oleji orestujeme cibulku dozlatova a za stálého míchání přidáme červenou kari pastu. Jakmile se kari rozpustí, vložíme očištěné drůbky a vše krátce orestujeme. Poté přilijeme vývar a zvolna dusíme doměkka. Potom podle potřeby omáčku zahustíme připravenou jíškou, osolíme a necháme ještě asi 15 minut povařit. Nakonec vmícháme pokrájený medvědí česnek a můžeme servírovat.
Dušené pikantní kuřecí drůbky na červeném kari podáváme s rýží jako hlavní chod. Vhodným doplňkem při servírování může být i zakysaná smetana.