Pikantní krůtí steak

Vyzkoušejte snadný recept na marinované krůtí steaky s chutí česneku a ostrého chilli koření. Pokrm připravujeme na grilu.


4.414x
45 min
1×

Postup přípravy

Z majonézy, lžíce oleje, prolisovaného česneku a ostré chilli omáčky umícháme hladkou marinádu.

Plátky krůtího masa očistíme, zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a naložíme do marinády. Maso necháme v chladu nejlépe přes noc rozležet, nejméně však 2 hodiny.

Krůtí steaky grilujeme na aluminiových táccích z obou stran dorůžova. Během pečení maso potíráme majonézovou marinádou.

Pikantní krůtí steak podáváme s grilovanou zeleninou, pečeným bramborem nebo jen pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní krůtí steak

Zpět na recept