Pikantní krůtí řízky s kari

Recept na výborný oběd z krůtího masa, které marinujeme přes noc v pikantní marinádě.


0.00x
20 min

Postup přípravy

Krůtí maso nakrájíme ze šikma na tlustší plátky a naklepeme pěstí.

Z ostatních surovin si připravíme marinádu. V misce prošleháme vejce společně s prolisovaným česnekem, solí, pepřem, solamylem, kari kořením, hořčicí a worcestrem.

Řízky namočíme do marinády a necháme je ponořené v ledničce do druhého dne.

Krůtí řízky s kari smažíme zprudka v rozpáleném oleji, na mase necháváme nalepenou marinádu.

Pikantní krůtí řízky s kari podáváme s libovolnou přílohou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní krůtí řízky s kari

Zpět na recept