Nejdříve si připravíme marinádu. Oloupanou cibuli a česnek usekáme nahrubo. Zázvor oloupeme a jemně nastrouháme. Chilli papričky očistíme, zbavíme jadérek a nakrájíme na kousky. Vše vložíme do hlubší nádoby, zalijeme jogurtem, ochutíme solí, pepřem, kmínem, sladkou mletou paprikou a kořenící směsí Tandoori. Přilijeme olej, citronovou šťávu a marinádu rozmixujeme dohladka.
Kuřecí křídla a horní stehenní kousky očistíme, omyjeme a vložíme do marinády. Maso v marinádě necháme rozležet přes noc.
Kousky kuřete zprudka opečeme na oleji. Opečené maso rozložíme do pekáčku, přidáme několik lžic marinády a pečeme v předehřáté troubě při 190 °C asi 20 - 25 minut.
Pikantní kuřecí kousky rozdělíme na porce a podáváme s dušenou rýží nebo vařeným bramborem.