Pikantní játra

Jatýrka přelitá hustou omáčkou z rajčat, která je okořeněná chilli omáčkou.


3.0800x
45 min

Postup přípravy

Cibuli, česnek a rajčata nakrájíme na drobné kostičky, orestujeme na oleji a zalijeme červeným vínem. Přidáme chilli omáčku, mletou papriku, osolíme, opepříme a necháme povařit. Očištěný a odblaněná játra nakrájíme na plátky, posypeme drceným pepřem a paprikou, zprudka opečeme na oleji a teprve potom osolíme. Na talíře nalijeme trochu omáčky, na ni rozdělíme játra a podáváme s bílým pečivem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní játra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.