Pikantní italská omáčka

Jedna z omáček, která se hodí se k dochucení sójových pokrmů. Pochází z Itálie.


5.011x
10 min
1×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
sůl
3-5 lžicčervené víno
1 lžičkahořčice plnotučná
2 lžícecitronová šťáva
6 lžicsójový olej
1 špetkapálivá mletá paprika

Postup přípravy

Vše kromě vína a citrónové šťávy pečlivě promícháme. Česnek velmi jemně utřeme nebo nastrouháme a vmícháme do základu omáčky. Do základu postupně vlijeme červené víno a citronovou šťávu, mícháme a chutnáme. Pikantní italská omáčka je vhodná k dochucení salátů ze sójových bobů, ale i salátů zeleninových.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní italská omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena