Pikantní hovězí plátky

Recept na téměř bezpracné dušené plátky.


4.812x
75 min
4×

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme strouhankou a obalíme v rozšlehaném vejci.

Maso zprudka osmahneme z obou stran v rozehřátém oleji. V tlakovém hrnci rozehřejeme máslo a sádlo, přidáme kečup, hořčici, vegetu a vložíme plátky masa. Vše zalijeme vodou a přidáme chilli koření. Pikantní vepřové plátky dusíme 20 minut. Podle chuti můžeme k masu udělat sos. Plátky vyjmeme, šťávu zahustíme podle potřeby jíškou nebo jen moukou.

Pikantní hovězí plátky podáváme s přílohou podle chuti a přeléváme sosem. Plátky můžeme použít hovězí i vepřové. Záleží na chuti.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní hovězí plátky

Zpět na recept