Vaření.czReceptyPikantní gulášek s játry

Pikantní gulášek s játry

Guláš z vepřového bůčku, do kterého dáváme lečo a několik feferonek nebude pro vaše dětičky asi to pravé ořechové!


2.9605x
90 min

Postup přípravy

Nakrájenou cibulku osmahneme a přidáme na kostky nakrájený bůček, orestujeme, přidáme kmín, sůl, utřený česnek, protlak, zalijeme polovinou vody a dusíme dopoloměkka. Přidáme nakrájená játra, podusíme, šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vodou, promícháme a dusíme doměkka. Ke konci přidáme sterilované lečo, nasekané feferonky, dochutíme solí a pepřem a krátce povaříme.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní gulášek s játry

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena