Pikantní gulášek s játry

Guláš z vepřového bůčku, do kterého dáváme lečo a několik feferonek nebude pro vaše dětičky asi to pravé ořechové!


2.9605x
90 min

Postup přípravy

Nakrájenou cibulku osmahneme a přidáme na kostky nakrájený bůček, orestujeme, přidáme kmín, sůl, utřený česnek, protlak, zalijeme polovinou vody a dusíme dopoloměkka. Přidáme nakrájená játra, podusíme, šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vodou, promícháme a dusíme doměkka. Ke konci přidáme sterilované lečo, nasekané feferonky, dochutíme solí a pepřem a krátce povaříme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní gulášek s játry

Zpět na recept