Pikantní gothaj

Chuťovka k pivu.


3.918x
15 min

Ingredience

20 dkggothajský salám
2 kssterilované okurky

zálivka

2 lžícecukr
2 lžíceocet
1 lžícecibule
1 lžičkaocet balzamico
0.5 dlolivový olej
1 lžičkadrcený pepř
1 lžíceostrá hořčice

Postup přípravy

Asi 20 dkg tence nakrájeného gothaje nakrájíme na asi 1 cm proužky. Cibuli nasekáme najemno a odebereme požadované množství. Vytvoříme zálivku ze všech ingrediencí a pečlivě metličkou vymícháme. Cukru přidáme podle chuti. Přidáme na jemná kolečka nakrájenou okurku. Vše smícháme a necháme odležet. Čím déle tím lépe, ale ono to stejně dlouho nevydrží. Pikantní gothaj nepodáváme moc vychlazený, protože ztrácí pikantnost. Jen upozorňuji na výběr opravdu kvalitního salámu gothaj. Musí mít svoji specifickou chuť. S jiným salámem to jde také, ale není to ono.
user-icon

autor Toolak

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní gothaj

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena