Vaření.czReceptyPikantní česnekový bůček

Pikantní česnekový bůček

Nenáročná pochoutka, která není zrovna moc zdravá, ale zase je moc dobrá.


3.725x
60 min

Postup přípravy

Česnek očistíme. Vepřový bok prošpikujeme co největším množstvím česneku. Do tlakového hrnce vložíme bůček s masoxem, vodou a vaříme jej asi 45 minut. Uvařený bůček necháme vychladnout. Z česnekového bůčku vyndáme kosti a maso důkladně obalíme v koření. Bůček pevně zabalíme do alobalu a necháme v lednici uležet. Pikantní česnekový bůček krájíme na tenké plátky a podáváme s chlebem a okurkou.
user-icon

autor makovka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní česnekový bůček

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena