Pikantní bylinkové máslo

Bylinkové máslo vhodné na grilovaná masa.


4.524x
20 min
4×

Ingredience

1 kostkamáslo

podle chuti

3 stroužkyčesnek
1-2 snítkykopr
1-2 snítkypetrželová nať
bylinková sůl

Postup přípravy

V misce necháme změknout máslo. Česnek a bylinky očistíme. Česnek prolisujeme do másla nebo nakrájíme na drobné kostičky. Bylinky nasekáme a přidáme k máslu. Vše důkladně promícháme. Máslo vytvarujeme zabalíme do alobalu a vytvarujeme do válečku. V lednici jej necháme ztuhnout. Ztuhlé bylinkové máslo nakrájíme na kolečka a podáváme na maso na grilu.
user-icon

autor erickaaa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní bylinkové máslo

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena