Pikantní bůček

I když vepřový bůček není zdravé jídlo, jednou za čas si ho jistě dopřát můžeme. Tato varianta je opravdu ostrá.


3.070x
60 min
1×

Postup přípravy

Vepřový bok omyjeme, osušíme a jemně osolíme. Na sádle bůček upečeme doměkka v předehřáté troubě na 220°C.

Česnek oloupeme a prolisujeme, přimícháme k němu veškeré koření, sójovou omáčku a vše vymícháme na kašičku.

Kořeněnou směsí potřeme upečený a vychladlý bůček, zabalíme do alobalu a necháme 3 dny v lednici rozležet.

Po třech dnech krájíme pikantní bůček na tenké plátky a podáváme s čerstvým pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní bůček

Zpět na recept