Pfeffersteak

Vepřový steak s pořádnou dávkou zeleného pepře a omáčkou.


3.0278x
30 min
1×

Postup přípravy

Vepřovou kýtu odblaníme a nařežeme na 2,5 cm silné plátky. Maso omyjeme a opatrně osušíme.

Plátky mírně naklepeme, posolíme a okořeníme zhruba polovinou zeleného pepře. Můžeme jej hrubě rozdrtit.

Rozpálíme si pánev. Přilejeme olej a vložíme plátky masa. Ty orestujeme z obou stran a vyndáme.



Do výpeku na pánvi přidáme kečup, máslo, worcesterovou omáčku a zbytek pepře. Krátce provaříme, zahustíme moukou, znovu provaříme a osolíme.



Podáváme s rýží, těstovinami nebo jen tak se zeleninou a steak přeléváme omáčkou.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pfeffersteak

Zpět na recept