Pestrá polévka

Výborná polévka, ve které najdete spoustu masa, uzenin, ale také zelené a černé olivy.


3.0823x
90 min

Ingredience

- -olej
200 gcibule
- -smetana
- -bylinky
100 gokurky sterilované
700 gmaso hovězí
180 golivy černé
80 golivy zelené
- -koření
70 gmaso drůbeží
70 gpárky
100 gšunka vařená
120 gledvinky vařené
80 gkečup ostrý

Postup přípravy

Z masa uvaříme bujón. Jakmile začne vřít, přidáme do něj cibuli, kterou jsme si předtím osmahli s kečupem na pánvi, na kostičky nakrájené okurky, všechno asi 5 minut povaříme. Přidáme celý pepř, bobkový list. Veškeré uzeniny a maso nakrájíme na proužky, pokrájíme část oliv a vložíme vše do hrnce a vaříme. Než polévku servírujeme, vložíme na ozdobu pár celých oliv, lžičku smetany a kousek citronu, ozdobíme koprem nebo petrželkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pestrá polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Španělská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena