Perníčky od Danušky

Recept na slavnostní perníčky, které se dají hned jíst.


4.210x
0

Postup přípravy

Zpracujeme těsto z vajec, mletých oříšků, mouky, cukru, medu a kypřícího prášku do pečiva. Podle chuti přimícháme perníkové koření. Těsto na perníčky necháme odležet 24 hodin v lednici.

Těsto vyválíme pomocí dvou igelitů a vykrajujeme různé tvary.

Perníčky dáme na plech vyložený papírem na pečení, potřeme rozšlehaným vejcem a dozlatova upečeme.

Perníčky od Danušky zdobíme podle své fantazie. Můžeme použít jakoukoliv polevu, barevný kokos, zdobící kuličky, čokoládové hoblinky.
user-icon

autor BOBES


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Perníčky od Danušky

Zpět na recept